Какво да правим Монтеверде
Enforex

Какво да правим в Монтеверде

Canopy преходи
Монтеверде има няколко фирми, който предлагат приключенски турове сред екваториалните гори на Коста Рика. Прескачайки от дърво на дърво или разхождайки се по висящи мостове високо в джунглата със сигурност ще ви гарантират едно незабравимо изживяване.

Конна езда
Конна езда Поради неравният планински терен конете били дълго време основното средство за транспорт в Коста Рика. Дори днес с модернизирането на страната под влиянието на екотуризма, конете се оказват най-удобния начин за предвижване. В Монтеверде може да се запишете на всякакъв вид екскурзии с коне сред джунглата; Те са достъпни за всички нива и продължават от няколко часа до почти седмица!

Походи и наблюдение на биоразнообразието
Влажните гори са дом на забележително биоразнообразие, което трябва да бъде видяно. Съществуват над 400 вида птици (заедно с емблематичната птица quetzal и 35 различни видове колибри), без да споменаваме всички видове маймуни, ленивци, котки, влечуги, пеперуди и т.н. Съществуват дори нощни походи с гид, където може да видите много видове нощни животни и твари.

Учи испански в Монтеверде

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->