Attracties Monteverde
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Monteverde

Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde
Bosque Nuboso Een van de geweldigste biologische reservaten en deze regio is beroemd om zijn betrokkenheid bij de duurzame ontwikkeling van de gemeenschap. Er zijn hier tienduizenden dier en plant soorten te vinden, waaronder 5 katsoorten, 30 verschillende soorten kolibries en 420 soorten orchideeën.

Andere reservaten
Ondanks dat het Reserva Biológica Bosque Nuboso Monteverde het hoogtepunt is en hier ook de meeste toeristen te vinden zijn, zijn er nog verschillende andere geweldige natuurreservaten te vinden in het gebied, vooral het Reserva Santa Elena en het Reserva Sendero Tranquilo.

Fábrica de queso de Monteverde
Monteverde's kaasfabriek nam voor lange tijd veel lokale werkkrachten aan. De fabriek, vaak ¨La Lechería¨ genoemd, biedt touren aan waar je alles kan leren over de methodes die worden gebruikt om verschillende soorten kaas, van cheddar tot gouda en alles wat ertussen zit, te maken. Ze produceren ook yoghurt en ijs.

Café Monteverde
Leer alles over het proces van het koffie maken en geniet van een aantal van de beste koffies ter wereld die je gratis mag proberen. Als je een tour op tijd boekt, kan je zelfs de organische koffieplantages bezoeken.

Dierentuin attracties
kikker Veel van de stad´s lokale bedrijven zijn dierentuin attracties met een tropisch oerwoud thema:

  • Jardín de la orquídea Orchideeëntuin
  • Jardín de las mariposas vlindertuin
  • El ranario kikkerhuis
  • El serpentario Reptielenhuis
  • Mundo de los insectos wereld van insecten


Leer Spaans in Monteverde

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.