Introductiegids Mendoza
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Introductiegids Mendoza

Mendoza

Aan de voet van het spectaculaire Andesgebergte ligt Mendoza dat als stad en via zijn omgeving ongelimiteerd veel aanbied. Met 120.000 inwoners heeft Mendoza over het algemeen een stille en rustige sfeer dat je maar in een paar grote steden kan vinden. Zelfs in het centrum van de stad waar er veel commerciële activiteit te vinden is, zoals bij elke stedelijke omgeving, kan je alsnog makkelijk brede straten, door bomen-omringde pleinen, en rustige straatcafés vinden die deze zeer prettige sfeer vasthouden.

Voorbij de grenzen van de stad kunnen natuur en avontuur liefhebbers hun hart ophalen terwijl ze alles in zichzelf proberen op te nemen. Dit gebied is bekend om zijn geweldige landschappen, compleet met hoge bergen, immense valleien, rivieren, meren, natuurpaden, wijngaarden en bodegas.

Zoals je je misschien wel kunt voorstellen biedt Mendoza´s ligging de mogelijkheid om aan vele buitensporten te deelnemen zoals raften, fietsen, wandelen, waterskiën, windsurfen en kayakken. En laten we vooral niet vergeten dat als je rond de winter komt, het skiën geweldig is bij een van de dichtbij gelegen ski resorts.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.