Wat te doen in Trinidad
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Trinidad

Neem een kijkje binnen bij de Piro Guinart Fábrica de Tabacos
Het is een beetje klein en daarom niet heel handig voor groep excursies, maar je kan een kijkje in deze sigaar fabriek nemen en een klein groep werkersnemers de sigaren met de hand zien rollen.

Maak een ritje op een paard met wagen
Natuurlijk, het is een beetje toeristisch, maar je kan er niet omheen hoe ontspannen het is om het oude centrum van Trinidad te ontdekken onder het geklik-klak van de paardenhoeven.

Trinidad Vallei

Bezoek de Vallei van Suiker Molens
De suiker industrie die Trinidad en Cuba grote rijkdom hebben bezorgd, bevond zich in het midden van deze vallei, waar rond de 30.000 slaven op de 70 suiker molens en plantaties werkten. Je kan een aantal van de suikerplantages bezoeken, waarvan de meest indrukwekkende en intacte de Manaca-Iznaga Sugar Estate is.

Ontdek de natuur
Niet ver van Trinidad ligt het Parque nacional Topes de Collantes, waar je kan wandelen over houten paden en kan genieten van het tropische oerwoud, borrelende stroompjes, mooie landschappen, gigantische watervallen en allerlei soorten flora en fauna.

Ga naar het strand
Het beste strand om heen te gaan als je in Trinidad verblijft is Playa Ancon, deze bevindt zich op minder dan 15 kilometer van de stad. Hier kan je genieten van zacht wit zand en van de 3 kilometer lange Caribische kustlijn. Verder zijn hier nog een dozijn scuba en snorkel plekken in de buurt als je zin hebt in een beetje onderwater avontuur!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.