Какво да правим Санто Доминго
Enforex

Какво да правим в Санто Доминго

Меренге
Считана за световна столица на Меренгето, Санто Доминго е мястото да чуете, танцувате и да се забавлявате с Меренге. Звукът на Меренге служи като отличителен знак на Доминиканска република, където е безпорно най-популярния стил музика и може да бъде чут навсякъде от лъскави клубове до занаятчийски магазини, ресторанти и хотелски лобита. Меренгето се е превърнало в национална традиция, така че очаквайте ритмите му постоянно.

Магазини

Магазини
Санто Доминго е известно с магазините си за бижута, статуйки и други предмети, направени от кехлибар и ларимар, два камъка типични за Доминиканска република. Не ги купувайте от улицата, тъй като те най вероятно са фалшиви. Вместо това ги закупете от някои от реномираните магазини като the Swiss Mine, the Ambar Maldo Gift Shop и the Flor Ambar Gift Shop.

Научете всичко за процеса на производство на цигари и пури
В музея на тютюна или в Boutique del Fumador може да научите всичко и да видите процеса на производство на тютюнените изделия .

Вижте бейзболен мач
Спортът байесбол е голямо събитие в Санто Доминго, където феновете следват не само местната и национална лига през зимата (ноември - февруари), но и гледат с интерес американската мейджър лига от април до октомври. Много от играчите играят в двете лиги, тъй като сезоните не съвпада, правейки мачовете в Санто Доминго едно задължително преживяване. Стадионът Quisqueya е дом на двата професионални клуба: Escojido и Licey. Опитайте се да вземете билет за някой мач, ако сте тук около зимата. Гарантираме голямо забавление!

Гмурнете се в нощния живот
Санто Доминго притежава забележителен нощен живот, вариращ от шик нощни клубове до локали с жива музика, барове със собствена атмосфера и енергични меренге клубове. Забавлявайте се!

Още пътеводители за Доминиканска република

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->