Wat te doen in Monteverde
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Monteverde

Canopy toer
Via een kabelbaan van boomtop naar boomtop en lopen over bruggen hoog boven de grond van het bos, is zonder twijfel een ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Er zijn meerdere bedrijven in Monteverde die deze avontuurlijke canopy toeren aanbieden in de omliggende wolkenbossen.

Paardrijden
Paardrijden Paarden zijn lange tijd de voornaamste manier van transport geweest in Costa Rica vanwege het terrein. Zelfs vandaag de dag, met de modernisatie van het land dankzij de instroom van ecotoerisme, kunnen paarden soms nog de meest gemakkelijke manier van reizen zijn. In monteverde kan je je opgeven voor allerlei soorten paardrijexcursies door de tropische wouden; beschikbaar voor alle niveaus en voor alles van tussen een paar uur tot bijna een week.

Wandelen & wildlife spotten
De wolk bossen zitten vol met spectaculaire biodiversiteit die er gewoon om smeekt om ontdekt te worden. Er zijn 400 verschillende soorten vogels (inclusief de quetzal en 35 verschillende types kolibries), en dan zijn er nog allerlei soorten apen, luiaards, katsoorten, reptielen, vlinders en nog veel meer. Er zijn zelfs begeleide nachttouren die een ongeëvenaarde mogelijkheid bieden om allerlei soorten nachtdieren te zien.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.