Bezoek Trinidad Tijdens...
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Bezoek Trinidad Tijdens..

Hoog seizoen vs. laag seizoen
Trinidad
In cuba is het hoog seizoen voor toerisme van november tot april. De beste tijd om naar Cuba te gaan qua weer zijn december tot april omdat het net na het regen seizoen is en net voor de verstikkende hitte van de zomer. Aan de andere kant zal de accomodatie wel duurder zijn in deze tijd en zullen de toeristenattracties drukker zijn.

Het laag seizoen is van mei tot oktober en is de beste tijd om goede vliegprijzen, hotelprijzen etc. te vinden. Er zijn minder toeristen wat betekend dat er kortere - als ze er al zijn - rijen zijn, minder drukke stranden, etc.

Festivals & Feesten
Aan het begin van januari organiseert Trinidad de Trinidad Culturele week (Semana de la Cultura Trinitaria), een week lang durend kunst festival met traditionele muziek, optredens, exhibities, regionale handwerken en meer. Het valt samen met de verjaardag van de stichting van de stad eeuwen geleden.

In juni viert Trinidad zijn lokale carnaval voor drie dagen, waarbij de stad omgetoverd wordt in een stad met alle elementen van een Caribisch Carnaval die je je maar kan bedenken: conga dansen, parades, muziek, drinken, etc.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.