Кръжоци и Занимания
Enforex

Културни развлечения

Тук ще намерите примери за кръжоци и занимания, който се провеждат в нашите летни лагери .

Занимания извън лагера

В тези занимания курсистите ще бъдат извън лагерите, за да изследват и изучават различни аспекти на природата чрез походи, преходи и лагерувания сред чистата природа . Едновременно с това една от най важните ни цели е да научим децата на уважение и респект към обкръжаващата ги среда.

Кръжок по Журналистика

Този кръжок осигурява възможност за курсистите да се забавляват и да участват в създаването и публикацията на новините случващи се в лагера. Курсистите ще работят над тяхното критично мислене, писателски умения, изразявайки креативността си и формирайки продуктивен тим при публикуването на двуседмичния вестник.

Музикални и инструментални представления

В този кръжок курсистите ще се научат да използват инструментите като барабаните "bongos", китара, маракас, flamenco cajón (специална кутия за фламенко, създаваща специфични ритми) и т.н.

Театрални представления

Този кръжок дава възможност на лагеруващите да създадат свои пиеси да ги представят или да присъздадат известни произведения препоръчани от възпитателите. Младежите ще могат да участват във всички аспекти на театъра от избора на пиеса до участието в създаването на костюми, декори и т.н.

Кръжок по жонглиране

В този кръжок нашите курсисти ще овладеят техниките като жонглиране, въртене на чинии и др.

Курс за спешна първа помощ

Курсистите ще научат разнообразни техники за спасяване на живот и първа помощ.

Кръжок по изкуство и занаятчийство

Участниците ще създадат ръчно изработени изделия, използвайки разнообразни материали като глина, хартия, прежда, мъниста, конци, рециклирани материали(консерви, капачки от бутилки) и др.

Кръжок по готвене

Участниците са окуражени да открият кулинарното изкуство, както и да разкрият повече за мултикултурното наследство на страните, от които идват. курсистите ще се научат да приготвят трюфели, шоколадови торти и разбира се типични за Испания ястия като картофена тортиля и т.н.

Кръжок по Фламенко и други танци

За курсисти, които не знаят как да танцуват Фламенко това е идеалната възможност да се научат!

Кръжок за танци в зала

Този кръжок е предназначен да подтикне курсистите да развият персоналното си чувство на ритъм и движение чрез музика и традиционни танци в зала. Сред всички други ритми курсистите ще се забавляват и с изучаването на салса, танго, туйст и т.н...


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->