Екскурзии в Испания
Enforex

Екскурзии с лагерите из Испания

Всеки двуседмичен лагер включва поне една еднодневна и 2 полудневни екскурзии до най-интересните близко разположени туристически забележителности. Тези екскурзии запознават участниците с богатсвото на испанската култура, кухня и живот.

Ето и някои примерни екскурзии, органирани в летните езикови лагери. Важно е да се отбележи, че посочените дестинации са примерни и екскурзиите могат да бъдат променени на момента.

Екскурзии Барселона

Барселона - считана за испанската столица на модата, културата и архитектурата, градът притежава множество атракции, подходящи за един летен лагер.

 • Еднодневни екскурзии : Ситгес, Тарагона...
 • Полудневни екскурзии : Парк Гюел, Увеселителен парк Табидабо, испанско село...

Екскурзии Гранада

Гранада е град с богата история и много интересни места, включващи забележителната Алхамбра и разбира се църквата, в която се намират гробниците на Монарсите, финансирали експедицията на Колумб за откриването на новия свят. Лагеруващите в летните лагери в Гранада ще имат възможността да се запознаят с красивите андалусийски градове като Севиля и Кордоба.

 • Еднодневни екскурзии: Севиля, Кордоба, пещерите Нерха
 • Полудневни екскурзии: Алхамбра, квартала Албаисин, представление на Фламенко и т.н...

Екскурзии Мадрид

От летния лагер в Мадрид курсистите могат да посетят близко отстоящите средновековни градове, повлияни от силното римско, юдейско-християско и мюсюлманско влияние. Те ще открият вторият най-стар университет в света в Саламанка , римският акведукт в Сеговия, ще опознаят столицата Мадрид и много др.

 • Еднодневни екскурзии: Толедо, Сеговия
 • Полудневни екскурзии: Ел Ескориал, Аквапаркът , историческият център в Мадрид, музея Прадо, Аранхуез, Обиколка на Мадрид и др интересни места в околността.

Екскурзии Марбеля

Възползвайте се от престоя ви в Марбеля и Коста дел Сол. Андалусия е сърцето на мюсюлманската и романската култура в Испания и е родното място на Фламенкото. Ето защо курсистите могат да посетят древните и оживени градове на Севиля и Гранада плюс Пуерто Банус и близко разположените планински вериги.

 • Еднодневни екскурзии: Севиля, Гранада, Тарифа и Ронда.
 • Полудневни екскурзии: Пуерто Банус, Михас, Сиера де лас Ниебес, градски тур на Марбеля.

Екскурзии Саламанка

Класическият университетски град на Саламанка е началната точка, откъдето курсистите могат да разгледат защитения с крепостни стени град Авиля или градчето Родриго на испанско-португалската граница и множеството близко разположени селца, запазили средновековната си архитектура.

 • Еднодневни екскурзии: Авиля, Сеговия, Португалия, град Родриго с живописните селца на Алберка и Алба де Тормес.
 • Полудневни екскурзии: Местните културни и исторически забележителности като двете катедрали на Саламанка, "Замъкът и къщата на Кончас".

Екскурзии Севиля

Участниците в младежките програми в Севиля ще могат да се присъединят към дневните екскурзии, организирани всяка събота до близките градове и плажове.

 • Еднодневни екскурзии: Коста де ла Луз, Кордоба, Кадис
 • Полудневни екскурзии: Градски обиколки, Италика, историческия център на Севиля, парка Аламилио

Екскурзии Валенсия

Участниците в летния лагер във Валенсия могат да се насладят на плажовете в и извън града, както и еднодневните екскурзии до близките градове в региона. Има много неща, които могат да бъдат видяни в старата част на Валенсия, а от друга страна курсистите могат да се насладят на модерния футуристичен град на изкуството и науката на Сантяго Калатрава.

 • Еднодневни екскурзии: Аликанте, Сагунто
 • Полудневни екскурзии: Екскурзии в града , града на изкуството и науката..

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->