Uitstapjes
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Uitstapjes in Spanje

Bij elke twee-weekse sessie zijn er in ieder geval één gehele dag en twee halve dagen met excursies naar dichtbij gelegen plaatsen om het kamp heen. Deze uitstapjes geven de studenten de kans om de diversiteit van de Spaanse cultuur, het eten en de geografie te leren kennen en voluit te genieten van de mogelijkheden die elk zomerkamp bied.

Hieronder vind u een aantal voorbeelden van excursies die de kampeerders van onze zomerkampen gaan doen. Dit zijn alleen voorbeelden en kunnen nog veranderen.

summercamps activities trips
summercamps activities trips

Uitstapjes Barcelona

Barcelona - Geprezen als Spanje´s hoofdstad van stijl, cultuur en architectuur met veel mogelijkheden tot uitstapjes voor de jongeren in onze zomerkampen om een geweldige tijd te hebben.

  • Hele dag uitstapjes : Sitges, Tarragona...
  • Halve dag uitstapjes: Park Güell, Tibidabo Pretpark, Pueblo español...

Uitstapjes Madrid

Vanaf het Zomerkamp Madrid zullen studenten meegaan op uitstapjes naar dichtbijgelegen middeleeuwse steden met sterke Joods-Christelijke, Romaanse en Moslim invloeden. Zij zullen ´s werelds twee-na oudste universiteit in Salamanca bezoeken, het Romaanse aquaduct van Segovia, en hun gast-stad, Madrid, en nog veel, veel meer.

  • Hele dag uitstapjes: Toledo, Segovia
  • Halve dag uitstapjes: El Escorial, waterpark, historische centrum van Madrid, het Prado Museum, Aranjuez, stadstour door Madrid en andere interessante routes.

Uitstapjes Marbella

Wij maken vol gebruik van het verblijf van onze kampeerders in Marbella & de Costa del Sol. Andalusië is het hart van het Moslim en Romaanse Spanje en de geboorteplaats van Flamenco, waardoor studenten oude en bruisende steden als Sevilla en Granada kunnen bezoeken, plus Puerto Banús en de dichtbijgelegen berggebieden.

  • Hele dag uitstapjes: Sevilla, Granada, Tarifa en Ronda.
  • Halve dag uitstapjes: Puerto Banús, Mijas, Sierra de las Nieves, een stadstour door Marbella.

Uitstapjes Salamanca

Wij maken gebruik van de verwelkomende, klassieke universiteit van Salamanca als beginpunt en vanaf hier zullen studenten de ommuurde stad Avila bezoeken, de Spaans-Portugese grensstad Cuidad Rodrigo en verschillende andere dichtbijgelegen dorpen met behouden middeleeuwse architectuur.

  • Hele dag uitstapjes: Avila, Segovia, Portugal, Ciudad Rodrigo en de pitoreske stadjes La Alberca and Alba de Tormes.
  • In-city tours: lokale culturele en historische plaatsen zoals Salamanca´s twee kathedralen, het Palacio en het Casa de las Conchas.

Uitstapjes Valencia

Studenten in het Zomerkamp Valencia zullen uitstapjes maken naar stranden in en om de stad alsmede excursies naar dichtbijgelegen steden van de regio. Er is ook veel te zien in het oude gedeelte van Valencia en, aan de andere kant is Santiago Calatrava´s futuristische stad van kunst en wetenschappen een van de favoriete uitstapjes van het kamp.

  • Hele dag uitstapjes: Alicante, Sagunto
  • Halve dag uitstapjes: Stadstour, de stad van kunst en wetenschappen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.