Culturele Workshops
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Culturele Workshops

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van workshops die beschikbaar kunnen zijn op onze zomerkampen.

Buiten Workshop

Met deze workshop leren studenten over verschillende aspecten met betrekking tot de natuur, wandelen over ecologische wandelpaden, knopen maken, kamperen, etc. Tegelijkertijd, een van de belangrijkste doelen van deze workshop is om onze studenten respect en waardering voor onze natuurlijke omgeving mee te geven.

summercamps activities workshops
summercamps activities workshops

Journalistiek Workshop

De journalistiek workshop verschaft de mogelijkheid aan studenten om plezier te hebben en deel te nemen aan de creatie van publicatie met als inhoud kampnieuws, opinies, etc. Studenten zullen werken aan hun kritisch denken en aan hun schrijfvaardigheid, zij zullen hun creativiteit laten zien en deel van een productief team vormen tijdens de publicatie van een twee-weekse nieuwsbrief.

Muziek & Slagwerk Workshop

Met deze workshop leren studenten hoe ze de bongos, de flamenco cajón (een speciale doos om flamenco ritmes mee te creëren), de gitaar, de maracas en andere instrumenten moeten bespelen.

Theater Workshop

Met deze workshop kunnen de kampeerders zelf hun eigen theaterstukken in elkaar zetten en opvoeren, maar ook beroemde theaterstukken opvoeren die worden aanbevolen door de begeleider. De studenten zullen deelnemen aan alle aspecten van theater, vanaf de selectie van het stuk en het acteren tot de make-up, het maken van de kostuums en het opbouwen van de set.

Jongleren & Circus Workshop

Met deze workshop leren de studenten jongleren, met devil sticks en diabolos werken, borden spinnen, etc.

Lifesaving Workshop

Studenten zullen verschillende technieken om levens te redden leren, inclusief werk als badmeester en eerste hulp.

Kunst & Handwerk Workshops

Deelnemers zullen handwerkjes maken waarbij ze gebruik maken van verschillende materialen zoals klei, papier, garen, kralen, tandenstokers, gerecycled materiaal (blikjes, flessendoppen) en meer.

Kook Workshop

Deze workshop moedigt studenten aan om meer te leren over de multiculturele achtergronden van onze kampeerders via fijnproeverij. Deelnemers zullen leren hoe je truffles, chocoladetaart, etc. maakt en natuurlijk hoe je typische Spaanse gerechten zoals de aardappel tortilla maakt.

Flamenco & Sevillanas Workshop

Voor studenten die niet weten hoe ze flamenco moeten dansen, dit is een perfecte manier om ermee te beginnen.

Stijldans Workshop

Deze workshop helpt de studenten om hun persoonlijke gevoel voor ritme en bewegen te ontwikkelen via muziek en traditionele stijldansstapjes. Studenten zullen onder andere dansen leren als de salsa, twist, tango...

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.