Сукре гид
Enforex

Сукре пътеводител

Сукре е очарователен колониален град в южна Боливия, който е запазен непроменен благодарение на статута си като място на световното културно наследство на UNESCO .

Сукре

Многото имена на Сукре – познат преди като “La Plata” (“сребро”) и все още наречен “белия град на Америка ”– служат като спомен за 300 годишното испанско управление. През дългия период на колониална история градът е предпочитана дестинация за испанските кралски фамилии и други богати семейства, въвлечени в печелившата търговия със сребро в Перу. Колониалното наследство на града включва два университета, много църкви, красиви бели сгради и залесени площади, където студентите се събират да прекарват в забавни разговори и запознанства.

Законодателната столица на страната Сукре винаги е бил богат град. През историята му та дори и днес града е в центъра на изкуството, науката и прогресивното мислене. С население от над 250,000 и обграден от традиционни селища, планини, праисторически места и мн. други. Сукре е спокойно и очарователно селище, подходящо да изучавате испански, докато сте сред Андите и богатата колониална култура.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->