Introductiegids Sucre
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Introductiegids Sucre

Introductiegids

Sucre is een charmante koloniale stad in het zuiden van Bolivia dat heel goed bewaard is gebleven dankzij het feit dat deze op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Sucre’s vele namen - het was eerst bekend als ¨La Plata¨ (zilver) en is nog steeds bekend als ¨de witte stad van het Amerikaanse continent¨ - dienen als een herinnering aan de 300 jaar van Spaanse overheersing. Tijdens een groot deel van zijn koloniale geschiedenis was het een van de favoriete steden van het Spaanse koningshuis en rijke families die betrokken waren bij Peru´s lucratieve zilverhandel. Enkele koloniale gebouwen zijn twee universiteiten, verschillende kerken, prachtige witgewassen gebouwen en pleinen omringd door bomen waar studenten vaak te vinden zijn om mensen te leren kennen en een leuke tijd door te brengen.

Als wetgevende hoofdstad van het land, is Sucre altijd een stad met veel invloed geweest. In het verleden tot op de dag van vandaag is het een focuspunt van kunst, wetenschap en progressieve gedachten. Ondanks dat Sucre een bevolkingsaantal van ongeveer 250.000 heeft en omringd is door traditionele dorpjes, bergen, pre-historische bezienswaardigheden en nog veel meer, is Sucre een rustige en fascinerende plaats om Spaans te leren terwijl je meer te weten komt over het Andesgebergte en de koloniale cultuur.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.