Сантяго де Чили атракции
Enforex

Сантяго де Чили атракции

La MonedaПрезиденския дворец
Проектирана през 18-ти век от италиански архитект, La Moneda е една от най-разпознаваемите и исторически значими сгради на Сантяго де Чили. Военният режим в началото на 1970 оставя сградата с нанесени големи щети. Оттогава тя бива възстановена в оригиналната си елегантност. Посещенията в двореца са възможни, но те трябва да бъдат резервирани няколко месеца предварително.

La Chascona

Casa La Chascona Къщата La Chascona
Къщата наречена "La Chascona" заради косата на третата съпруга на известния поет Пабло Неруда. Той бил изтъкнат колекционер и днес къщата е изпълнена с изящна мебелировка и множество творби на изкуството, които той събирал от приятели и от обиколките си по света.

Iglesia y Convento de San Francisco Църква и Конвент San Francisco
Тази църква и конвент, чиято конструкция започнала през 16 век, датира от колониалната епоха и е най-стария архитектурен монумент на града.

Palacio Cousiño Двореца Cousiño
Този дворец бил построен в началото на 1870 от заможната фамилия Cousiño - Goyenechea, който спечелили състоянието си от производство на вино и експлоатация на мини.

Cerro Santa Lucía Хълмът Santa Lucía
Това е красив парк, разположен на възвишение в града, изпълнено с романтични пътеки и фонтани. Оттук се откриват невероятни панорамни гледки към града.

Art Museums

Арт музеи
Сантяго де Чили има огромна колекция от отлични музей на изкуството от преколумбийско изкуство (Museo Chileno de Arte Precolombino) до колониални творби на изкуството (Museo Colonial), изящно изкуство (Museo de Bellas Artes), съвременно изкуство (Museo de Arte Contemporáneo) и много други.

Catedral MetropolitanaГрадска катедрала
Проектирана от същия италиански архитект, който постройл двореца La Moneda, Неокласическата катедрала е известна с изящно декорирания олтар.

Basílica del SalvadorБазилика Salvador
Тази късна нео-готическа църква от 19-век е отворена за посещения само при специални случаи през годината, тъй като е претърпяла сериозни щети през годините от серия земетресения. Въпреки това тя е една от централните забележителности на града.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->