Сантяго де Чили пътуване
Enforex

Как да стигнем до Сантяго де Чили

Със самолет
Летището на Сантяго де Чили Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez, е разположено приблизително на 13 километра от градския център . То се счита за едно от най-модерните летища на Латинска Америка и от него оперират директни линии до целия свят: САЩ, Канада, Южна и Централна Америка, Европа, Австралия и т.н.

С автобус
Като най-големия транспортен център Сантяго може да се похвали с автобусни връзки в градове и селища в Чили, а също така и в дестинации в съседни страни като Бразилия и Аржентина.

Предвижване в града

Сантяго е голям град и най-добрия начин да го разгледате е като използвате двете централни транспортни системи на града. Преди всичко купете "bip!-card". Може да я презаредите в станциите на метрото. Тя е валидна за метрото и автобусните линии на градския транспорт. Дори е възможно да използвате безплатни трансфери от един вид транспорт на друг

С метро
Сантяго де Чили разполага с модерна и ефикасна метро система, която работи между 6:00 сутрин и 11:00 вечерта. Петте линии покриват голяма част от града. Нещо повече метро станциите служат и като центрове за излагане на арт творби.

С автобус
Градският транспорт на града работи 24 часа по най-натоварените линии. Веднага щом метрото затвори през нощта, заработват автобусни линии, които следват маршрута на метро линиите.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->