Плая дел Кармен атракции
Enforex

Плая дел Кармен атракции

Плажове
Плажове Както може да си представите, ако името на даден град съдържа думичката "playa" (плаж), съществува голям шанс да си струва посещението на плажните му ивици. Непрестанното слънцегреене, меките бели пясъци и спокойното Карибско море правят условията първокласни за обучение без излишната забързаността на близкоразположения Канкун. На разположение са голямо разнообразие от пясъчни ивици, от които да избирате като Mamitas Beach, Shangri-La Beach, Zubul Beach, Coco Beach и Tukan Beach.

Майски руини
Плая дел Кармен е в сърцето на майската страна и е буквално обкръжено от очарователни археологически атракции. Всъщност Playa del Carmen е част от Ruta Maya (Пътят на Майте), който свързвал няколко от най-интересните забележителности на Майте в Мексико като Xel-Ha, Tulum, Ek Balam и Coba.

Водни спортове и дейности
С приказни плажове, кристални води и големия коралов риф, разположен по протежението на полуостров Юкатан, Плая дел Кармен е рай за ентусиасти на подводното гмуркане, снорхелинга, плуването, риболова и т.н!

Cenotes

Cenotes
Без съмнение една от най-забележителните атракции на полуостров Юкатан, cenotes са повърхностни входове към подземни водни басейни. В резултат на излагането на скалите на външни въздействия се образуват басейни, изпълнени с прозразно чиста вода, сталактити, сталагмити и други скални образования.

Булеварда La Quinta
La Quinta Avenida, или 5-то авеню е мястото, където се случват нещата в Плая дел Кармен. Това дълго, почти изцяло пешеходно авеню, се простира покрай градския плаж, а около съседните улици са разположени различни видове хотели, ресторанти, магазини, барове, кафенета и др.

Още пътеводители за Мексико

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->