Какво да правим Плая дел Кармен
Enforex

Какво да правим в Плая дел Кармен

Качете се на ферибот до Cozumel
Разходете се до пристанището на Плая дел Кармен и се качете на ферибота за кратко пътуване, което ще ви доведе до остров Cozumel. Този известен остров е добре познат по света с чудесния си нощен живот, фантастичните места за гмуркане, водните костенурки, които гнездят около острова, уникалните cenotes, природните резервати, безлюдните плажове и т.н!

Сложете си обувките за танцуване
Чудесният климат на Плая дел Кармен позволя да танцувате и да се забавлявате до късни часове през цялата година. Нощният живот е вълнуващ с локали, вариращи от отпускарски бирарии до изтънчени коктейл барове. Тук животът не спира през цялата седмица, но за най-незабравимото нощно преживяване отскочете и посетете нощните сцени на Канкун.

Доближете се до природата
Плая дел Кармен е в непосредсвена близост до различни видове национални паркове и природни атракции, които ще ви срещнат отблизо с уникалната флора и фауна на региона . Ето някои от тях :

  Xaman-Ha Aviary
 • Xaman-Ha Aviary
  Птичи резерват с много разнообразни тропически видове - папагали, макаци, фламинго и т.н. - живеят в точно присъздадена природна среда. Тук също може да срещнете други животни и морски същества, както и пътеки за разходка.
 • Xel-Ha воден парк
  Природен аквариум, комбиниращ подводни атракции и открити морски пространства. Фантастично място за гмуркане; което притежава лагуни, пещери, джунгла, археологични атракции и мн.др.
 • Xcaret
  Еко-археологичен парк, който комбинира руйни на майте, ритуали и култура с лагуни, плажове и различни видове животни, вариращи от ягуари до морски костенурки и макаци.
Още пътеводители за Мексико

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->