Attracties Playa del Carmen
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Playa del Carmen

Stranden
Stranden Playa del Carmen Zoals je je misschien wel kan inbeelden, een stad die in zijn naam het woord ¨playa¨ (strand) heeft, ligt waarschijnlijk dichtbij stranden die ook echt de moeite waard zijn om te bezoeken. De warme zon, het zachte zand en de rustige Caribische zee zorgen voor een perfect middagje strand zonder alle drukte van het dichtbij gelegen Cancun. Er zijn verschillende zandstranden waar je uit kan kiezen, een aantal daarvan zijn Mamitas Strand, Shangri-La Strand, Zubul Strand, Coco Strand en Tukan Strand.

Maya ruïnes
Playa del Carmen ligt in het hart van Maya land en is letterlijk omgeven door allerlei interessante archeologische bezienswaardigheden. Playa del Carmen maakt deel uit van de Ruta Maya (de Maya route), die verschillende interessante Maya´s plaatsten aan elkaar verbindt waaronder Xel-ha, Tulum, Ek Balam en Coba.

Water sporten & activiteiten
Met geweldige stranden, prachtige water en het gigantische koraalrif is Playa del Carmen een paradijs voor enthousiastelingen van scuba duiken, snorkelen, zwemmen, boot varen, vissen... noem het maar op!

Cenotes Playa del Carmen

Cenotes
Zonder twijfel een van de meest interessante bezigheden, cenotes zijn toegangen aan de oppervlakte naar ondergrondse waterlichamen. Het resultaat zijn blootgestelde rotsbaden gevuld met helder water en stalactieten, stalagmieten en andere beslist prachtige rotsformaties.

La Quinta Avenida
La Quinta Avenida, of Fifth Avenue, is waar alles gebeurd in Playa del Carmen. Deze lange straat, bijna helemaal uitsluitend voor voetgangers, loopt parallel langs de stad´s kustlijn en in deze en alle omliggende straten vind je allerlei soorten hotels, restaurants, winkels, barretjes, cafés en meer.

Meer Reisgidsen Mexico

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.