Ередия атракции
Enforex

Ередия атракции

El Fortín
Построена през 1867, тази наблюдателна кула е всичко, което е останало от някогашния испански форт. Тя е символ на града и е обявена за национален исторически паметник .

El Parque Central
Правилно нареченият Parque Central (Централен парк) е разположен в центъра на града и е място за отмора и среща с приятели, разходки или просто място, където може да се потопите в атмосферата на града. В близост ще намерите сгради от колониалната ера, ресторанти и магазини.

Heredia Casa Cultura

La Casa de la Cultura
Този културен център е дом на предишния президент Alfredo González Flores. Вижте постоянните колекции и изложби на изкуството, музикални представления и други събития.

Iglesia de la Inmaculada Concepción
Разположена в сърцето на града и на ръба на Parque Central, тази живописна историческа църква е построена през 1790 и може да се похвали с църковни камбани, внесени от Перу и един от най-старите стъклописи в Коста Рика.

Колониална архитектура
Разходете се в центъра и около централния парк, за да видите как е изглеждал града преди няколко века по колониално време. В добавка към църквата Inmaculada Concepción и колониалните сгради вижте Palacio Municipal (кметството), Edificio de Correos (пощата), the Escuela República Argentina (Аржентинското училище)

Национален парк Braulio Carrillo
Ередия е на близко разстояние от 500 кв. километра джунгла, водопади, реки, пътеки, заспали вулкани и тропическа флора и фауна, които изобилстват в националния парк Braulio Carrillo.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->