Attracties Heredia
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Heredia

El Fortín
Deze uitkijktoren is gebouwd in 1867 en is alles dat nog over is van wat ooit een Spaans fort was. Samen met het feit dat het een symbool van de stad is, is het ook tot nationaal historisch monument verklaard.

El Parque Central
Het Parque Central (Centrale Park) bevindt zich, zoals de naam al suggereert, in het centrum van de stad en is een ontspannende plek om vrienden te ontmoeten, een wandeling te maken of om simpelweg gewoon mensen te kijken. In de onmiddelijke omgeving vind je vele gebouwen uit de koloniale tijd, restaurants en winkels.

culturele centrum

La Casa de la Cultura
Dit culturele centrum bevindt zich in het voormalig huis van oud-president Alfredo González Flores. Stop even om te genieten van de permanente historische collectie, steeds wisselende kunst exhibities, muziek optredens en andere evenementen.

Iglesia de la Inmaculada Concepción
Deze prachtige kerk, met geïmporteerde kerkbellen uit Peru en een van Costa Rica´s oudste glas in lood ramen, is gebouwd in 1790 en bevindt zich in het hart van de stad, aan de rand van het Parque Central.

Koloniale architectuur
Loop rond in het centrum van de stad en de omgeving van het Parque Centraal om een glimp uit het leven van de koloniale dagen van eeuwen geleden op te vangen, uit de koloniale dagen. Naast de Inmaculada Concepción kerk zijn het Palacio Municipal (het stadshuis), het Edificio de Correos (postkantoor) en de Escuela República Argentina (Argentijnse School) de moeite waard om een bezoekje aan te brengen.

Braulio Carrillo Nationale Park
Heredia ligt op maar een steenworp van het bijna 500 vierkante kilometer grote regenwoud, met watervallen, rivieren, wandelroutes, slapende vulkanen en tropische flora en fauna die samen het spectaculaire nationale Braulio Carrillo park vormen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.