Фламинго Бийч атракции
Enforex

Фламинго Бийч атракции

Плажа
Приказно фин пясък, кристална вода и забележителни залези са само някой от основните черти на градския плаж, определен като Blue Flag плаж поради кристалната чистота на плажа и спазването на стриктни стандарти за поддръжка на околната среда .

Национален парк Marino Las Baulas
На 15 минути от Фламинго Бийч този национален парк е любимото място за снасяне на яйца на големите морски костенурки.

Garre de Leon
Световно известното игрище за голф е на 10-минути с кола и е било проектирано от Robert Trent, Jr., което гарантира фантастично голф изживяване.

Santa Rosa национален парк
национален парк Националният парк Santa Rosa е първия национален парк на Коста Рика и е създаден, за да запази историческото място на битката при Santa Rosa, най-вече имението и каменните огради, също както и обкръжаващата го гора, тресавища, савана и мангрови гори. В добавка в зоната са защитени голямо разнообразие от флора и фауна, вариращи от диви котки до костенурки, маймуни и птици.

Rincón de la Vieja
Този вулканичен национален парк ображда три вулкана - Вулкана the Rincón de la Vieja , вулкана Santa María и заспалия вулкан Cerro Von Seebach. Заедно с очарователната и недокосната природа парка е и дом на редица маймуни, диви котки и над 300 вида птици!

Пътека Congo
Фламинго Бийч е много близо до пътеката Congo Trail, едно от най-известните места за практикуване на спускане с въже в джунгла. Овладейте тропическата гора в едно неповторимо приключение !

Playa Grande и Tamarindo
Топ сърфинг плажове само на 20 минути от града .

Учи испански във Фламинго Бийч

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->