Attracties Flamingo Beach
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Attracties & Hoogtepunten Flamingo Beach

Het strand
Ongerept zand, helder water en spectaculaire zonsondergangen zijn maar een paar van de hoogtepunten van het kilometers lange strand, tot het Blauwe Vlag Strand verklaard vanwege het pure water en de milieunormen.

Marino Las Baulas Nationaal Park
Maar 15 minuten vanaf Flamingo Beach vind je dit nationale park met nestplaatsen van lederschilpadden.

Garre de Leon
Deze wereldberoemde golfbaan, op 10 minuten rijden, is ontworpen door Robert Trent Jr en verzekerd een geweldige golf ervaring.

Santa Rosa Nationale park
Santa Rosa Het Santa Rosa Nationale Park was Costa Rica's eerste nationale park en was gecreëerd om de historische lokatie van het historische Slag van Santa Rosa te behouden. Het meest opvallende zijn het herenhuis en stonewall kralen, alsmede het omliggende bos, moerassen, savanne en mangroves. Verder beschermd het een grote variëteit aan flora en fauna, van katsoorten tot schildpadden, apen en vogels.

Rincón de la Vieja
Dit nationale vulkanenpark omvat drie vulkanen - de Rincón de la vieja vulkaan, de Santa María vulkaan en de slapende Cerro Von Seebach vulkaan. Samen met de fascinerende natuur en onbedorven natuur, zijn er ook apen, katsoorten en meer dan 300 soorten vogels te vinden.

Congo Pad
Flamingo Beach is heel dicht bij het Congo Pad, een van Costa Rica´s beroemste kabelbaan avonturen. Stop jezelf in een harnas voor een onvergetelijke avontuur!

Playa Grande en Tamarindo
Geweldige surfstranden bevinden zich op maar 20 minuten afstand.

Leer Spaans in Flamingo Beach

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.