Какво да правим Сантяго де Куба
Enforex

Какво да правим в Сантяго де Куба

Да отидем на бейсболен мач
бейсболен Хората в Сантяго де Куба, както в много други кубински градове, са вманиечени на тема бейсбол и професионалният отбор на града е един от най-добрите в националната бейсболна лига. Бейсболният сезон продължава от зимата до пролетта. Така че ако сте в града купете билети и се отправете към Estadio Guilermo Moncada, за да наблюдавате някой мач .

Вземете круиз около залива
Залива на Сантяго - the Bahía de Santiago - е без съмнение едно от най-интересните места на града. Може да резервирате круиз на достъпни цени или да вземете корабче до малкото островче Cayo Granma, за да посетите спокойното рибарско селище .

Отидете на екскурзия до националния парк Baconao
Този парк, разположен на 25 километра югоизточно от Сантяго, е защитен от UNESCO като биосферен резерват. Той притежава богато разнообразие на атракции, както природни, така и такива дело на човека. Заедно със самотните плажове, богатата тропическа растителност и голямото биоразнообразие от флора и фауна:

    динозавъра
  • La Gran Piedra: Огромната скала (51m дълга x 25m висока x 30m широка) която може да изкачите, за фантастична панорамна гледки .
  • Valle de la Prehistoria: Парк с над 250 динозавъра в реален размер, направени от камък
  • Laguna Baconao:Присъздадено Taíno (местно племе) селище .
  • Древна плантация за кафе, една от първите на острова.
  • Acuario: малък аквариум с представления с делфини.
  • Granjita Siboney: Мястото където Кастро и революционната му група, спали и правили последните приготовления в ноща преди известната атака над казармите в Moncada (виж Сантяго атракции).

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->