Какво да правим Кито
Enforex

Какво да правим в Кито

Да пазаруваме
Какво да правим в Кито Еквадор е специализиран в производство на множество местни изделия, а имено пуловери от лама, грънчарски изделия, гоблени, шапки и накити. Много от нещата, който ще намерите в Кито, са предназначени за масова продажба, но понякога може наистина да случите на уникални предмети на изкуството, ако имате достатъчно време, за да огледате магазините и пазарите. Най-добрите места да се натъкнете на уникални еквадорски занаятчийски стоки са местата извън Кито в градовете около Андите.

Ако имате време позволете си двучасово пътуване до град Otavalo, известен по света със забележителните съботни пазари, където може да намерите различни видове уникално изработени занаятчийски сувенири. Главният ден за пазар е събота, но може да отидете всеки друг ден през седмицата, за да се поразходите из сергиите на Otavalo.

Да изследваме природата
На 2 часа с кола от Кито съществуват множество възможности, за да се потопите сред природата на Андите. Отправете се към националния парк Cotopaxi за излети, планинско колоездене и конна езда сред красивата природна среда. Прекарайте ден в Mindo и горският парк Bellavista Cloud, където може да се възхитите на реките и водопадите, без да споменаваме разнообразната смесица от тропическа флора и фауна, включително над 400-те вида птици, почти винаги скрити сред магическата мъгла.

Да се изгубим сред улиците на стария град
Очарователният стар квартал на Кито е най-големия и добре запазен колониален град в Латинска Америка. UNESCO обяви Кито за паметник на световното културно наследство. Прекарайте няколко часа, разхождайки се сред калдаръмените улици, наблюдавайки хората или просто релаксирайки сред романтичната атмосфера.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->