Застраховка/ Медицинска грижа
Enforex

Застраховка и Медицинска грижа в лагера

Всеки лагер притежава здравен център и 24 часова спешна помощ на място, за да се подсигури здравословното и безопастното състояние на децата в лагера. Ако детето ви има хронични медицински проблеми, алергии, специални диети или други изисквания просто ни известете писмено за предпочитане в деня на регистрацията. Ако детето ви възнамерява да си донесе собствените медикаменти в лагера моля изпратете заедно с тях пълни инструкции, за правилното използване на лекарствата.

В добавка е препоръчително за курсистите да донесат медицински удостоверение, показващо състоянието и необходимите грижи през периода на престой. (Програмата не включва покриване на разходи за лекарства или за медицински грижи извън лагера.) Всички лагери в Испания са обезпечени със стандартна застраховка за медицинско обслужване, но в случай че предпочитате полица с по-голямо покритие за детето ви, ние ви съветваме да я закупите във вашата страна.

Нестандартни медицински продукти или медицинска помощ извън лагера не се покриват в цената на програмата. Всички чужденци курсисти имат покритие на застраховката за медицински грижи на територията на лагера и тя е включена в общата цена на програмата.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->