Kamp Verzekering & Medische Zorg
Ontdek onze Zomerkampen in Spanje!

Kamp verzekering & Medische zorg

Elke kamp heeft een gezondheidscentrum en EHBO om de welzijn en de gezondheid van onze studenten te garanderen. Als uw kind een chonische medische zorgen, allergiën, een speciaal diëet of iets anders nodig heeft, kunt u ons daar over schrijven, het liefst bij de boeking. Als uw kind eigen medicijnen meeneemt naar het kamp, zendt dan alstublieft de volledige gebruiksaanwijzing mee.

Verder wordt het aangeraden dat elke student een medisch rapport meeneemt waar alle speciale medische nodigheden van de doktor op worden beschreven. (Het programma dekt geen kost van generieke geneesmiddelen of van ). Alle kampeerders worden in Spanje gedekt door een standaard verzekering voor medische bijstand. Wij raden u echter wel aan dat als u een verzekering wil die alles dekt, u deze beter in het land van herkomst kan afsluiten.

Alle nieuwe medicijnen of nodige zorg buiten het kamp terwijl de student op een van onze kampen verblijft, vallen niet onder de kosten van het programma. Wel zijn alle buitenlandse studenten verzekerd voor medische assistentie op het kamp zelf en deze kosten zijn inbegrepen in de prijs van het programma.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.