Reisinformatie Santiago de Chili
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Santiago de Chili Bereiken

Per vliegtuig
Santiago de Chili's vliegveld, het Aeropuerto Internacional Comodoro Arturo Merino Benítez, ligt ongeveer 13 kilometer van het stadscentrum af. Het wordt beschouwd als een van de modernste vliegvelden van Latijns-Amerika en verwelkomt dagelijks vluchten van over de hele wereld: Verenigde Staten, Canada, Zuid & Centraal-Amerika, Europa, Australië, etc.

Per bus
Als een van Chili´s belangrijkste transport punten, heeft Santiago verschillende busverbindingen met steden en dorpen door heel Chili alsmede naar bestemmingen in buurlanden als Brazilië en Argentinië.

De weg vinden in Santiago de Chili

Santiago is een grote stad en de beste manier om rond te reizen zijn de twee transportsystemen. Om te beginnen, koop een ¨bip!-kaart¨. Deze kan je opladen in de metrostations en is te gebruiken in zowel de metro als in de bus, en maakt het zelfs mogelijk om van de één naar de ander over te stappen.

Per metro
Santiago de Chili heeft een modern en efficiënt metrosysteem dat van ongeveer 6:00 tot 23:00 te gebruiken is. De vijf verschillende lijnen bedekken bijna de hele stad. De metrostations worden ook gebruikt als kunst tentoonstellingen en er is altijd wel iets te zien.

Per bus
Santiago's stedelijke bussen rijden 24 uur per dag, langs de voornaamste routes. Vanaf het moment dat de metro sluit, zijn er bussen die de metrolijnen volgen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.