Защо да учим испански?
Enforex

Все още не може да решите дали да инвестирате време и енергия за да учите испански? Ученето на един език от самото начало може да се окаже голямо предизвикателство; Въпреки това като един от най-важните и широко разпространени езици в света, бързо ще разберете, че познанията ви по испански език са полезни и ще си струва .

Испанският е втория най-разпространен език в света, след китайския, и значението му нараства с всеки изминал ден. Той е официален език в над 21 държави от двете страни на Атлантика и по-последни данни в света съществуват между 320 и 400 милиона испаноговорящи .

Днес испанският се употребява в Испания, в повечето страни на Латинска Америка. Той е езика с най-бързо, нарастващо значение в САЩ. Испанският е и най-разпространения език от романската езикова група (Френски, Италиански, Португалски). В добавка той е сред най-популярните чужди езици, изучавани по света. Значението му в световната политика и бизнес е неуспоримо. Той е и един от официалните езици на редица световни организации и институции като организацията на обединените нации и европейския съюз.

В заключение защо да учим испански? Изучаването на испански, ще отвори безкрайни възможности за персонално и професионално израстване. Ще може да говорите с милиони хора, ще пътувате спокойни през много страни и ще добавите испанския като приемущество в CV-то ви, ще отворите бизнеса си към огромен пазар и т.н!

-->