Wat te doen in Playa del Carmen
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Playa del Carmen

Spring op een ferry naar Cozumel
Wandel naar de haven van Playa del Carmen en spring op de ferry voor een kort ritje naar het eiland Cozumel. Dit beroemde eiland is wereldwijd bekend en met goede redenen - goed nachtleven, fantastische duikplekken, schildbadnest stranden, intieme cenotes, natuur reservaties, ongerepte stranden en meer!

Doe je dansschoenen aan
Playa del Carmen heeft een geweldig nachtleven dat je de hele nacht laat drinken, dansen en plezier laat hebben tot in de late uurtjes. De nacht omgeving is heel divers, met plekken van relaxed een biertje drinken tot luxe cocktail lounges. Elke nacht van de week is er iets te beleven, maar voor het bruisendste nachtleven is het leuk om een nachtje naar Cancun te gaan.

Kom in contact met de natuur
Playa del Carmen ligt dichtbij verschillende natuurparken en er zijn vele natuur-gerelateerde excursies die je de mogelijkheid geven om echt in contact te komen met de omgeving´s diverse flora en fauna. Hier zijn een paar voorbeelden:

  Xaman-Ha Aviary
 • Xaman-Ha Aviary
  Een volière waar verschillende tropische vogels - papegaaien, ara´s, flamingo´s, etc. - in zorgvuldig herschapen natuurlijke omgevingen leven. Ook andere dieren en zeedieren, alsmede wandelpaden.
 • Xel-Ha Water Park
  Een natuurlijk aquarium die ondergrondse waterorganen combineerd met open zee. Fantastische scuba duikplek; er zijn ook lagunes, grotten, jungle, archeologische vindplaatsen en meer.
 • Xcaret
  Eco-archeologisch park dat de Maya ruïnes, rituelen en cultuur combineerdt met lagunes, stranden en allerlei soorten dieren, van jaguars tot zeeschildpadden en van slingerapen tot ara´s.
Meer Reisgidsen Mexico

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.