Какво да правим Хавана
Enforex

Какво да правим в Хавана

Потопете се в музикалната сцена
музикалната Хавана Хавана е град отдаден на музиката и тук винаги се случва нещо дали в баровете, по улиците или по време на някои от многото фестивали. Забавлявайте се с различни видове музика - Афро-кубинска, Болеро, джаз, рок, рап, реге, класическа и т.н. Може дори да се запишете за уроци по музика и танци, и да се запознаете с романтичните ритми на румба, салса, мамбо и дори фламенко.

Вземете сладолед
В Хавана изобилстват магазините за сладолед. Най-горещото място в града безпорно е къщата наречена Coppelia, където опашките са огромни и лошо организирани, но дългото чакане за сладкото удоволствие е част от очарованието на Хавана.

Разходете се до цигарена фабрика
Как би изглеждало пътуването ви до Куба без да отдадете поне малко от времето си, за да се запознаете с производството на цигари и пури? Хавана разполага с две фабрики, които предлагат посещения за туристи: the Real Fábrica de Tabacos Partagás и the Real Fábrica de Tabacos H Upmann. Може да научите всичко за производството и да видите различните етапи на производство на пурите, от сортирането на листата до опаковането на готовия продукт.

Malecón

Гледайте залеза
8-километровият булевард Малекон се простира романтично покраи бреговете на града. Елате в края на деня и се полюбувайте на невероятния слънчев залез.

Разгледайте арт галериите
Богатата арт сцена на Хавана е без съмнение една от атракциите на града. без значение дали искате да купите нещо или просто да надникнете зад витрините. Улиците на Хавана са изпълнени с арт галерии - много от които са собствени галерии на творци, излагащи картини, склуптури, керамики и т.н.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->