Wat te doen in Havana
Populaire bestemmingen in Latijns-Amerika

Wat te doen in Havana

Dompel jezelf onder in de muziek scene
muziek Havana is een extreem muziek-ingestelde stad waar altijd wel iets bezig is, zo niet in een bar dan wel op straat of als deel van een festival. Geniet van alle muziek genres - Afro-Cubaans, bolero, jazz, rock, rap, reggae, klassiek, etc. Je kan je zelfs opgeven voor muziek en dans lessen waar je een eerste hand ervaring rumba, son, mambo en zelfs flamingo opdoet.

Neem een ijsje
Havana zit vol met ijswinkels. De stad´s meest beroemde ijs salon is een gekke huis, Coppelia genoemd, waar de rijen om bij het funky interieur naar binnen te kunnen, gigantisch en ongeorganiseerd zijn aangezien lang wachten een deel van de charme van deze plek is.

Doe een sigaar fabriektour
Wat is een uitstapje naar Cuba zonder op z´n minst een klein beetje tijd te besteden aan de geliefde sigaren? Havana heeft twee sigaren fabrieken die een tour aanbieden voor toeristen: de Real Fábrica de Tabacos Partagás en de Real Fábrica de Tabacos H upmann. Je kan alles zien en leren over de verschillende stages die er zijn om een sigaar te maken, van het uit elkaar halen van de bladeren tot het in de dozen doen van het eindproduct en alle stappen die ertussen zitten.

Malecón

Zie de zonsondergang
De Malecón is een 8-kilometer lange zeemuur die een groot deel van Havana´s kust begrenst. Kom rond het einde van de dag en laat de spectaculaire zonsondergang de wandeling begeleiden.

Peruse the art galleries
Havana's bruisende kunst scene is zonder twijfel een van de hoogtepunten. Of je op zoek bent om iets te kopen of alleen maar een kijkje wil werpen, de straten van Havana zitten vol met diverse kunst gallerijen - vele daarvan zijn de persoonlijke gallerijen van de artiesten - die schilderijen, sculpturen, keramiek en meer verkopen.

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.