Летен Лагер в Саламанка, Испания
Enforex

Летен лагер Саламанка

  • Възрасти: 5 до 18 години
  • Чужденци и 60% испански курсисти
  • 100% наблюдение

Местоположение

Саламанка е забележителен град обявен за европейска културна столица през 2002 и защитен от UNESCO като място на световното културно наследство. Прекрасно поддържаният средновековен град е и едно от местата в Испания с най-голям процент на младото население. Дом на втория най-стар университет в света, които продължава да привлича международни студенти от цял свят.

Училището Calasanz е разположено в границите на стария град, в сърцето на историческия център. Сградата сама по себе си е представител на архитектурата на Кастиля и Леон от 19 век и е обградена от множество исторически и културни забележителности. .

Материално-техническа база

Училището Calasanz е типична за Саламанка сграда, построена около красив вътрешен двор във формата на буквата U. Училището е на 5 етажа с класни стаи, голяма конферентна зала, компютърни и видео стаи, столова, медицински пункт и др..

Вътрешният двор е видим от всички вътрешни прозорци на училището. Забележителната украса на двора е допълнена от разположената в съседство църква от 15 век "Las Bernardas", която се счита за уникален пример на испанския стил plateresque. Зад църквата е разположена многофункционална спортна зала, която включва футболно, баскетболно, хандбално, волейболно игрища, лятна пързалка и т.н. Тези от курсистите, които желаят могат да посещават и разположения в близост плувен комплекс.

  • Капацитет: 250 курсисти.

Настаняване

Стаите в училище Calasanz са самостоятелни и двойни, обзаведени с легла, работни чинове, гардероб и полици за всеки един курсист. Всички стаи използват общи бани с душове на двата етажа на общежитието, а мивките са вградени във всяка една от стаите. .

Програмите за престой в приемно семейство са достъпни за деца на 14 години.

Възрастови групи

  • B: 9 до 12 години
  • C: 13 до 14 години
  • D: 15 до 18 години

2014 начални дати

  • юни 29, юли 13 и 27

Допълнителни спортове

  • Няма достъпни

Разрешение за напускане на лагера

Достъпни при специални условия : Натиснете тук .


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.