Летни Езикови Курсове
Enforex

Летни езикови класове

Нашите летни езикови класове са организирани в 20 учебни часа седмично по 4 часа дневно от понеделник до петък. Всеки учебен час продължава 45мин като максималният брой курсисти в клас е 14.

Внимателно изработената програма набляга на разговорите и комуникацията, така че курсистите да се възползват напълно от мултинационалната среда, в която учат и да напреднат бързо с материала. Сутрешните класове са единственото време, през което курсистите от Испания и тези от останалия свят са разделени.Следобед и вечер всички курсисти участват заедно в организираните разнообразни дейности. Учебната програма е 100% съобразена с U.S. кредитната система.

Нашите преподаватели

Успехът на всяко обучение зависи от опита и мотивацията, който преподавателите прилагат към учениците си. Затова ние внимателно подбрахме в лагерите ни високо квалифицирани и енергични учители. Всички преподаватели са испанци с университетски степени за испанска филология и преподаване на испански като чужд език с поне 5 години опит. Повечето от тях имат магистърски и докторски степени по испански и притежават сертификата CAP (Сертификат за учителски способности). Всички учители притежават голям опит в преподаването на млади хора от различни възрасти като въвеждат различни техники и дейности, за да достигнат персонално до всеки един от курсистите си.

Методи

Учебната програма е изработена, така че децата да не забравят, че са на летен лагер. С други думи класовете са направени, така че да са достатъчно интересни и забавни, за да мотивират курсистите в пълна степен, но и същевременно да оптимизират времето в час чрез подтикване към разговори и дискусии на сериозни тематики. Целта ни е децата да се забавляват и да научават колкото се може повече за кратък период от време. Методите ни се обосновават на комуникативния подход, използвайки разнообразни техники за изграждане на основни езикови умения като граматика, слушане, говорене, произношение, писане и мултикултурна компетенция.

Учебни материали

Нашите материали за преподаване са предназначени са всяка една възраст и всяко едно ниво на езикова компетенция. Комплектът включва учебник и работна тетрадка, които децата получават на първия ден от началото на курса. По време на курсовете се използват много други мултимедийни средства, за да се възползват децата напълно от удобствата, които им се предоставят.

Нива

Всяко дете ще положи тест на първия ден от пристигането си в лагера, за да бъде установено езиковото им ниво. След него децата биват разпределени в 6 нива от начинаещи до напреднали.

Сертификати

Всеки курсист ще получи сертификат, удостоверяващ детайлно постиженията на детето през престоя му.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->