Летен Лагер в Марбеля (Малага), Испания
Enforex

Летен лагер Марбеля Алеман

  • Възрасти: 5 до 13 години
  • Чужденци и 60% испански курсисти
  • 100% наблюдение

Местоположение

Лагерът Марбеля Алеман е разположен на 12 километра (19 мили) от центъра на Марбеля, точно срещу известният хотел Дон Карлос. Разположен в една от най-красивите градски зони на Марбеля, престижното училището Алеман разполага с много удобства за всеки един ученик. От всички страни на лагера 30,000 m2 вие може да се наслаждавате на разнообразната брегова линия на Марбеля и Естепона, а и плажът отстои само на 6 километра (4 мили) от кампуса.

Материално-техническа база

Главната сграда на училището приютява общежитията на курсистите, множество общи помещения, конферентна зала, стол, здравен център и т.н. Залите за обучение са разположени в отделна сграда, съседна на спортния център. Голямото разнообразие на съоръжения, включва покрит закрит мултифункционален център, басейн, футболно игрище, множество градини, 2 волейболни игрища, баскетболно и хандбално игрище.

  • Капацитет: 220 курсисти

Настаняване

За по-големи деца е осигурена обща стая, споделяна от 5-6 души с общ душ и тоалетна. По-малките курсисти спят в стаи от 6 до14 души с поделен душ и тоалетни. Именно те ще бъдат под наблюдение от възпитател вътре в стаята. Курсистите са групирани според възрастта и пола им. Всички деца, който живеят в общежитието са на пълен пансион 7 дни в седмицата. Храната включва закуска, обяд и вечеря. Понякога курсистите напускат кампуса, за да участват в специално организирани екскурзии. В тези случаи децата получават обяд и допълнителни сандвичи, ако огладнеят.

Възрастови групи

A: 5 до 10 години
B: 11 до 13 години

2014 Начални дати

  • юни 29, юли 13 и 27; Август 10

Допълнителни спортове

Разрешение за напускане на лагера

Не са достъпни .


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.