Летен Лагер в Марбеля (Малага), Испания
Enforex

Лагер Марбеля Алберге

  • Възраст: 14 до 18 години
  • Чужденци и 60% Испански курсисти
  • 100% наблюдение

Местоположение

Лагерът Марбеля Алберге е разположен на 5 минути пеша от старата част на града, която се характеризира със малките си улички, белите живописни сгради, оживените площади и разнообразната многоцветна растителност. Уникалното местоположение на училището позволява на курсистите да участват активно в живота през лятото в Марбеля като пазаруват, разглеждат или се любуват на забележителните гледки на средиземноморието.

Близостта на лагера до градския център прави мястото много удобно за нашите по-големи курсисти. Младежите на възраст от 14 до 18 г имат много натоварена програма от 4 езикови урока на ден, плюс спорт, екскурзии и кръжоци. Ние разрешаваме на най-големите курсисти да имат малко по-свободен режим на излизане и прибиране в лагера. В добавка нашето училище Алберге е с идеално разположение само на 10 минути от градския плаж!

Материално-техническа база

Лагерът Марбеля Алберге е разположен на голяма площ в много спокоен район на града. Главната сграда включва 24 часова рецепция, обществен телефон, обща стая за всички лагеруващи, зала за телевизия и видео, 3 различни конферентни зали за 20, 30 или 60 човека. Навън учениците могат да се възползват от голям плувен басейн, 3 мултифункционални спортни игрища, тенис корт, обширни градини и открита тераса.

  • Капацитет: 180 курсисти

Настаняване

Лагеруващите живеят в двойни, тройни, четворни стаи, разпръснати из цялото общежитие; Всички стаи предлагат собствени бани. Курсистите са на пълен пансион 7 дни в седмицата. В него се включва закуска, обяд, лека храна следобед и вечеря. В дните, когато курсистите участват в екскурзии и дейности извън лагера те получават обяд и лека храна следобед.

Програмите с приемни семейства са достъпни само за курсисти над 14 години.

Възрастови групи

  • D: 14 до 18 години

2014 начални дати

  • юни 29, юли 13

Допълнителни спортове

Разрешение за напускане на лагера

Достъпно при специални условия : натиснете тук .


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.