Работно потапяне
Enforex

Испанско потапяне на работното място

Испанският е един от най-важните езици в света:политика, бизнес,икономика, култура,международни организации...списъка е дълъг. Той е официалния език на над 20 страни, а до няколко години испаноезичното население ще достигне 500 милиона! Не е нужно да споменаваме, че търсенето на специалисти, владеещи езика е огромно. Представете си предимството, което може да получите при кандидатсване за работа, когато компаниите видят, че може да говорите испански?

Ето защо ние притежаваме множество immersion програми, които ще ви осигурят лингвистична увереност и специфични умения, за да се проспособите, към която и да е професионална среда. Нашата методология се базира на 100% лингвистично и културно потапяне, което гарантира, че вие се възползвате по най-добрия начин от времето си в чужбина, докато едновременно постигнете целите на вашето обучение.

 • РАБОТНО ПОТАПЯНЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1
  Испански курс + Практика в испанска компания

  Едно от предложенията ни за работно потапяне са без съмнение възможносттите да вземете участие в 8-седмичните практики. Преди началото на всяка практиката ви препоръчваме да преминете 2 или 4 седмичен бизнес или интензивен + курс. 25-те урока, които ще получите всяка седмица ще ви помогнат да се чувствате удобно с езика, за да го използвате и прилагате в реална професионална обстановка в Испания за осем седмици.
  Тази програма е отлична възможност заедно с това да учите испански да приживеете културата и начина на живот, за да станете част от испаноговорящия свят.
 • РАБОТНО ПОТАПЯНЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2
  Бизнес испански класове

  Ако се интересувате от това да намерите перфектният баланс между това да подобрите испанския ви, учейки международен бизнес и продобивайки професионални умения за цял живот, то тогава нашите бизнес курсове са чудесна опция. Ще прекарате 2 или 4 седмици потопени в бизнес среда, изучавайки всичко от международна търговия до трудов пазар, главни индустриални сектори, данъчно законодател- ство, банкерство и мн. др.
 • РАБОТНО ПОТАПЯНЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 3
  Курсове за учители

  Какво по-добро от това да учите за преподавател по испански в самата Испания? В крайна сметка испанците са истинските експерти! Нашите испански курсове и семинари за учители ще обогатят времето прекарано в клас с нови подновени методологии и интересни теми. Нещо повече програмите в Испания се провеждат дори и през най-емблематичните периоди на годината, което ще ви позволи да се потопите в местната култура и обичаи.
 • РАБОТНО ПОТАПЯНЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 4
  Испански за медици

  Тази 2 (Гуанахуато) или 4-ри седмична (Памплона) програма е предназначена за хора, занимаващи се с медицина, които искат да осъвършенстват комуникативните си способности на испански. Докато работите над езиковите си умения, вие също ще научите специфични изрази и лексика, които ще ви помогнат на работното място. Програмата в Памплона включва три посещения в местни здравни центрове и клиники, давайки възможността да наблюдавате на живо работния процес. В добавка може да прекарате кратка практика, бидейки неотлъчно до професионалисти в тяхната реална работна среда.
 • РАБОТНО ПОТАПЯНЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ 5
  Испански за инжинери

  Тази 4 седмична програма включва 25 урока на седмица и три визити в отдели на инжинерни фирми около Памплона. Прекараното време в клас и в местните компании ще ви даде уникалния шанс да научите специфични термини и изрази, за да ги използвате в реални условия. Без значение дали учите в момента, работите или просто се интересувате от инжинерство. Знанията, които ще придобиете с тази програма ви гарантират отворени врати за бъдеща реализация.

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->