Испански Immersion Лагери
Enforex

Испански Immersion лагери

Експертите по света са съгласни, че най-доброто време да започнете да учите втори език е в ранното детство. Всъщност децата, които започват да учат езици не само развиват бързо лингвистични умения, но също така демонстрират критично мислене, креативност, умение за слушане и запаметяване, които често надминават тези на съучениците им в клас.

  • ИСПАНСКИ IMMERSION ЛАГЕРИ В ИСПАНИЯ
    За деца и младежи (5 - 18 години)

    Нашите испански езикови лагери са предназначени за деца и младежи от 5 до 18, които искат да прекарат приятно лятната си ваканция в Испания, учейки испански и създавайки приятелства с деца от над 32 страни.
    Участниците ще бъдат потопени в испански езикови класове, дейности , екскурзии и игри, които комбинират забавления и полезни мироприятия, които изграждат техните характери. Участниците в лагера са разпределени според възрастта им, така че рожбата ви не трябва да се тревожи дали ще попадне в група с по-малки деца.
    Стотици деца (испанчета и чужденци) участват в летните лагери, а много от тях ни посещат всяка година! . По време на престоя в лагера детето ви ще бъде обградено 100% от грижите на нашия отдаден персонал от възпитатели и езикови преподаватели.

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->