Ваканционно езиково потапяне
Enforex

Испанско езиково ваканционно потапяне

Между училище, работа и множество други отговорности, голяма част от курсистите, които идват при нас използват ценните си ваканционни дни. Нашите immersion школи из целия испаноговорящ свят са отворени през цялата година - да, дори през сезона на ваканциите - и курсовете ни започват всеки понеделник, което означава, че може да дойдете и учите испански тогава когато е най-удобно за вас.

Ако търсите испански езикови програми в чужбина, за да постигнете идеалния баланс между ваканция и потапяне, ние имаме няколко приятни предложения.

 • ПРЕДЛОЖЕНИЕ 1: ЕЗИКОВО ПОТАПЯНЕ СРЕД ПЛАЖА
  Плажни дестинации из Испания & Латинска Америка

  Една почивка не е истинска без топлите пясъци между пръстите и приятния звук на морето. Ако ти си един от тези хора, ние изцяло разбираме желанието ти да прекараш няколко незабравими седмици в близост до плажа. Ето защо разработихме тези програми в няколко от градовете, където разполагаме с испански школи. ЗАБЕЛЕЖКА: Не забравяйте: Когато е студено в северното полукълбо в южното е топло и приятно!
 • ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2: ЕЗИКОВО ПОТАПЯНЕ В УЧИЛИЩЕ
  Летен лагер за деца и младежи

  Ние знаем рецептата, с която вашите деца ще разширят житейските си познания през летните училищни ваканции. Нашите 9 летни лагера са отворени за деца и тинейджъри от Испания и целия свят на възраст от 5 до 18 години, учейки езици 5 часа дневно заедно с програми за спорт, екскурзии, забави т.н !
 • Предложение 3: КОЛЕДНО ЕЗИКОВО ПОТАПЯНЕ
  Преживей Коледа & Нова Година в друга страна

  Искате да употребите по най-добрия начин последните дни от вашата отпуска? Опитвате се да намерите нещо ново и различно, за да завършите годината с успех? Запишете се на образователна ваканция до Испания и Мексико и прекарайте една или две седмици, изучавайки испански потопени в местната култура, традиции, атмосфера и празненства. Нашите училища организират и специални екскурзии, за да не пропуснете нищо интересно от престоя си. Ако искате да се позабавлявате тази зимна ваканция това е вашия шанс!

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->