Защо потапяне в чужбина?
Enforex

Защо Immersion в чужбина?

Програмите за чуждо езиково потапяне са ключ към вашия лингвистичен успех. Може би сега си мислите "езиково потапяне" звучи прекрасно, но къде точно да уча?"

Съществуват много практики по света, посветени на езиково потапяне. Те функционират като малки колонии, в които говоримия език, е различен от този в останалата част от страната. Например, колежа Middlebury в САЩ предлага 6 седмични летни езикови колонии, в които английския е забранен, в Канада се провеждат множество английско/френски програми, а в Европа малкия град Valdelavilla, Испания е дом на Pueblo Inglés (Английското село), програма за испанци, които искат да учат английски. В селото живота споделят 20 испанци и 20 англоговорящи, които живеят и разговарят изцяло на английски за 8 дни.

Тези примери за колонии са чудесна опция, именно поради близостта до дома и по-малките разходи за транспорт. Но вместо програми за езиково потапяне близо до дома ви, защо не опитате да се потопите в лингвистична среда в чужбина? Докато езиковите колонии като колежа Middlebury или Pueblo Español се предлагат само през лятото, нашите езикови училища функционират целогодишно, което означава, че може да ги посетите, когато е най-удобно за вас!

Въвличането в езика не само ви потапя лингвистично, но ви предоставя уникална възможност да живеете заедно с местната култура и жители. Ще дегостирате различна кухня, ще посетите исторически и природни забележителности, ще почувствате местната атмосфера с присъщите и фестивали и традиции, ще срещнете много нови хора, ще научите типични фрази, изрази и може би някои стъпки от традиционни танци. Тези програми са прекрасен начин да учите и подобрите езиковите си умения, без да имате усещането, че изучавате единствено граматика.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->