Потапяне за младежи
Enforex

Езиково потапяне за тинейджъри

Младежките години са период, в които децата разширят хоризонта на познание и преживяват възхитителни моменти. Поради тази причина окуражаваме родителите да запишат децата си да прекарат седмица или месец с нас в Испания, учейки испански език и откривайки мисленето си към нови култури и езици.

 • ПРЕДЛОЖЕНИЕ1: УЧИЛИЩНИ ПРОГРАМИ
  Семестър или година в испанско училище

  Тинейджъри (възраст 13+) могат да прекарат семестър или академична година потопени в испанска среда, участвайки в класове и училищни дейности с техни испански връстници. Продължителните курсове в испанско училище предоставят на участниците автентична лингвистична и културна среда, в която могат да добият уникална представа за испанския език, общество и ежедневие.
 • Предложение 2: Летен лагер в Испания
  Летни езикови лагери за тинейджъри

  Не всички тинейджъри искат да прекарат семестър или година в чужбина, ето защо ние предлагаме езикови лагери, разпръснати из цяла Испания. Докато някои от лагерите са за деца над 5 години, по-голяма част от тях са предназначени за тинейджъри. В лагерите децата са разпределени според възрастовата им граница. Ако детето ви е между 14 и 18 години и е привикнало към независим живот, специалните младежки програми в Гранада и Севиля могат да бъдат подходящи за него.
  Децата ще се отдадат на испански уроци всеки ден, а останалата част от времето им ще бъде запълнена с посещения, екскурзии, спортове и т.н. Детето ви ще бъде в постоянен контакт с връстници от Испания, тъй като 60% от лагеруващите са испанчета, които желаят да научат английски.
 • Предложение 3: МЛАДЕЖКИ ИНТЕНЗИВНИ ПРОГРАМИ
  Интензивни испански курсове в училищата в Испания

  Тинейджърите от 14 до 17 могат да се запишат в младежките испански курсове Junior Intensive, които предлагат същата доказана методология и учебни материали, както нормалните интензивни програми. Клучовата разлика е, че вместо да живеят в апартаменти или общежития курсистите живеят с местно приемно семейство.

Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->