Лексика описание
Enforex

Думи за описание / Palabras de descripción

Бебе
Дете (момче /момиче)
Юноша
Възрастен

Красив
Красива
Красив,а
Атрактивен/на
Грозен

Висок
Нисък
Кльощав
Слаб, строен
Дебел

Руса (коса)
Черна (коса)
Плешив
Бръчки
Мустаци
Брада
Лунички

Интелигентен
Весел
Луд
Нервен
Оптимист
Песимист
Сериозен
Глупав
Смел
Срамежлив
Симпатичен
Антипатичен
Приятен, сладък
Умен
Учтив
Груб
Весел
Очарователен

Bebé
Niño / Niña
Adolescente
Adulto / Adulta

Guapo
Guapa
Hermoso / hermosa
Atractivo / atractiva
Feo / Fea

Alto / alta
Bajo / baja
Flaco / flaca
Delgado / delgada
Gordo / gorda

Rubio / rubia
Moreno / morena
Calvo / calva
Arruga
Bigote
Barba
Pecas

Inteligente
Gracioso / graciosa
Loco / loca
Nervioso / nerviosa
Optimista
Pesimista
Serio / seria
Tonto / tonta
Valiente
Tímido / tímida
Simpático / simpática
Antipático / antipática
Amable
Listo / lista
Educado / educada
Maleducado / maleducada
Divertido / divertida
Encantador / encantadora

-->