Какво да правим Плая Хако
Enforex

Какво да правим в Плая Хако

Сърфирай
Сърфирай Плая Хако С перфектни сърфинг вълни всеки ден през годината, Плая Хако и съседните му градове, формират сърфинг центъра на Коста Рика. Плая Хако е идеално място за начинаещи и сърфисти на средно ниво, докато близо разположения град Playa Hermosa се препоръчва само за сърфисти с достатъчен опит. Всъщност, Playa Hermosa е дом на международно сърфинг състезание, провеждано всяка година .

Един ден разходка
Плая Хако е идеално база, за да се потопите в съкровищата на костариканското тихоокеанско крайбрежие с красивите градчета, атрактив- ните сърфинг дестинации, забележителните плажове, националните паркове, дейностите на открито и т.н.

Работи върху тена си
Живота в тази част на Коста Рика се върти около плажа. Не е нужно да казваме, че тук съществуват безброй много опции, особено когато искате да се потопите сред слънчевите лъчи. Изборът от варианти варира от огромни плажни ивици до интимни малки заливи и т.н.

Риболов Плая Хако

Риболов
Едно от най-популярните занимания след сърфинга е спортният риболов, особено сред местните. Може да наемете екипировка и стръв от многото магазини в града преди да се отправите към бреговете и да се отдадете на хобито си.

Отидете на излет
Завържете здраво обувките си и излезте на излет сред планинската пътека Miros, която се вие сред тропически гори и осигурява невероятни природни гледки над Playa Jaco и съседното селище Playa Hermosa.

Полети
Ако това да прелитате от дърво на дърво, завързани за въже ви звучи като добре прекарано време то тогава, съществуват два известни тура за разглеждане на джунглата близо до Плая Хако: Canopy Adventure Jaco и Waterfalls Canopy Tour.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.