FAQ – Contact
Populaire bestemmingen in Spanje

In contact blijven - FAQ

Is het mogelijk voor mijn kind om mij te bereiken ?

Wij begrijpen hoe belangrijk het is voor uw kind om in contact met thuis te kunnen blijven terwijl hij/zij weg is van huis. Daarom hebben al onze kampen telefoons en computers met internet op de campus die door de studenten op vastgestelde uren gebruikt kunnen worden.

Verder voorzien wij elke student van een internationale belkaart die geactiveerd en opgeladen kan worden bij de receptie van alle kampen.

Top

Hoe kan ik mijn kind of zijn/haar begeleider bereiken?

Wij maken het zo makkelijk als mogelijk! Elke kamp heeft een antwoordapparaat om berichten voor uw kind achter te laten en er is een telefoonnummer voor noodgevallen dat 24 uur beschikbaar is voor het geval u de directeur van het kamp moet bereiken. De details en nummers van beide diensten worden aan u verschaft voor de start van het kamp.

Uw kind heeft ook toegang tot computers met internet waardoor u elkaar ook via email kan bereiken.

Top

Kan mijn kind zijn/haar email controleren?

Zeker. Alle zomerkampen en junior programma´s hebben computers met internet toegang waardoor de studenten hun email kunnen controleren.

Top

Mijn kind heeft een mobiele telefoon. Kan hij/zij deze gebruiken op het kamp?

Ja. Studenten die een mobiele telefoon hebben mogen deze gebruiken om naar huis te bellen maar alleen tijdens uren die zijn vastgesteld door het kamp.

Top


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.