Испанско потапяне в Испания
Enforex

Испанско потапяне в Испания

Испания е очарователна страна, характерна с географско и културно разнообразие. От зелените хълмове и музиката на гайди на север до Фламенко ритмите и ислямската архитектура на юг. Всъщност, испанците често казват, че съществуват много различни испании в самата страна, които просто споделят общи граници една с друга.

Нашите immersion училища са разположени в 12 града, с идеални условия за пълно отдаване на програмите ни. Всички те следват един и същи учебен материал, а учителите използват сходни подходи на преподаване, фокусирани около концепцията за тотално потапяне в културата на Испания. Без значение кой учебен център изберете, преживяването ви ще бъде истинско от началото до края на вашия престой.

Нещо повече, когато учите испански в Испания може да се запишете на по-гъвкава схема на курсове, пътувайки от един град на друг, благодарение на уникалната опция пътувай и учи! В крайна сметка, средиземноморските плажове и дизайнерски магазини на Марбеля, нямат нищо общо с калдаръмените улици и ренесансовата архитектура на Саламанка, белите квартали на Севиля и модерната Art Nouveau архитектура на Барселона. С толкова различни Испании, нашо задължение е да ви покажем всяка една от тях!

Получи повече информация за нашите испански училища като посетите страниците по-долу:


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.

-->