Пуерто Ваярта атракции
Enforex

Пуерто Ваярта атракции

Плажове
Разположен сред един от най-големите естествени заливи на Мексико, 24 километровия залив Bahía de Banderas на Puerto Vallarta има лесен достъп до множество райски плажове.

Malecón

Malecón
С прекрасни гледки към широкия залив, тази крайбрежна алея е едно от забележителните места на Пуерто Ваярта. Посетители и местни се събират всяка вечер около палмите, за да се разходят около екстравагантните склуптори и да видят забележителния залез.

Стария град
Историческият квартал на Пуерто Ваярта се простира от Zona Romántica до центъра на града. Тази приятна зона от калдаръмени улици, цветни градини и бели къщи, датират от времето, когато градчето било относително малко морско селище.

Casa Kimberley
Пуерто Ваярта бе относително непозната дестинация до 1960, когато папараците завладяха града, за да проследят драматичната любовна афера на Елизабет Тайлър и Ричард Бърнтон , който изгря във филма The Night of the Iguana. Накрая Бъртон закупил две къщи една за него и друга за Елизабет Тейлър, от двете страни на улицата и в последствие добавил елегантен розов мост, за да ги свърже.

Храма на Guadalupe

Храма на Guadalupe
Тази елегантна църква със зашеметяваща камбанария е построена в центъра на града през първата половина на 20-ти век. В красиво украсения и интериор ще намерите масивен купол, склуптори, стенописи, ръчно изработени колони и др.

Международния кулинарен фестивал
Фестивал за всеки вкус и предпочитание! Това дългоочаквано 10 дневно събитие кани гости готвачи от известни ресторанти по света, за да демонстрират новостите и тенденциите на занаята в няколко от местните ресторанти. Кулинарният фестивал привлича над 20,000 души годишно, които наред с дегустацията на вкусни деликатеси и вина могат да се забавляват с уроци по кулинария и т.н.


Изберете курс и направете резервация!

20 вида Курсове по Испански, от които да избирате, Услуги и Настаняване.