Gastgezinnen in Latijns-Amerika
Populaire bestemmingen in Spanje

Gastgezinnen in Spanje

gastgezinnen

Bij een gastgezin wonen heeft twee voordelen. Ten eerste is het de beste manier om de Spaanse cultuur en het alledaagse leven van de Spanjaarden te leren kennen. En ten tweede wordt er in onze gastgezinnen voortdurend Spaans gesproken, waardoor je de taalvaardigheden die je op school leert, meteen in de praktijk kunt toepassen.

Gastgezinnen worden zorgvuldig geselecteerd om een prettig verblijf te garanderen. We selecteren alleen gastgezinnen die de studenten deel van hun familie laten zijn. De gastgezinnen kunnen bestaan uit een huishouden met één of twee ouders, met of zonder thuiswonende kinderen.

We proberen altijd om huisvesting in de buurt van de Enforex-school te zoeken, zodat studenten niet langer dan 10-30 minuten (te voet of met het openbaar vervoer) hoeven te reizen. Studenten kunnen kiezen tussen een een- of tweepersoonskamer en tussen halfpension (ontbijt en avondeten) en volpension (alle maaltijden).

Studenten kunnen van tevoren aangeven of ze allergisch voor huisdieren zijn of bepaalde voorkeuren hebben, zodat we een passende verblijfplaats kunnen vinden.

Meer huisvestingen in Spanje:

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.