Individuele cursus Spaans
Populaire bestemmingen in Spanje

Individuele cursus Spaans

Deze cursus wordt helemaal aangepast aan de wensen van de student! Studenten die het beste uit hun studie willen halen en genoeg persoonlijke aandacht willen krijgen, moeten deze cursusmogelijkheid zeker overwegen.

Begindata Iedere dag van het jaar
Lessen per week 1, 5, 10, 20, 30 + zoveel extra lessen als de student maar wil (in dezelfde week)
DuurZolang als de student wil (minstens 1 week)
NiveausAlle niveaus
Extra

Speciale korting: kies voor privélessen met 1 of 2 mede-studenten, die hetzelfde niveau Spaans hebben, en betaal minder. Voor specifieke lessen (wetgeving, geneeskunde, zakelijk Spaans, enz.) wordt een toeslag van 15% gevraagd. Voor lessen buiten school wordt een toeslag van ten minste 15% in rekening gebracht, met een minimum van €15

Lesduur 55 min., Tenerife (50 min.)

Studenten hebben minstens één les van 55 minuten per week (behalve in Tenerife), die ze zelf in mogen plannen en tevens mogen ze zelf de cursusinhoud kiezen. Dankzij de individuele cursus kunnen studenten in een relatief korte periode Spaans leren (grammatica, spreken, luisteren, lezen, schrijven en vocabulaire).

Studenten die een bepaald onderwerp graag behandeld willen zien, kunnen dit vóór de betreffende les aangeven. Neem contact met ons op voor meer informatie!


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.