Reizen door Spanje met een groep studenten
Populaire bestemmingen in Spanje

Reizen door Spanje met een groep studenten

Begindata Iedere dag, het hele jaar
Lessen per week Afhankelijk van de wensen van de groep
DuurAfhankelijk van de wensen van de groep
NiveausAlle niveaus, van beginner tot gevorderd
Extra

Afhankelijk van het niveau van de studenten zijn er twee soorten groepen

Klassengrootte Minstens 6 studenten.

Beschrijving

Voor studenten die met acht of meer personen naar Spanje komen organiseren we graag een persoonlijk programma Spaans, waarbij leuke activiteiten gecombineerd worden met interessante uitstapjes, en dat alles tegen aantrekkelijke prijzen.

De ervaren roostermakers op ons hoofdkantoor in Madrid zullen samen met de leider/docent van de groep een schema opstellen. De docent zal de groep gedurende de hele cursusperiode begeleiden.

Om de hoogste onderwijskwaliteit te kunnen garanderen en om er zeker van te zijn dat de de cursus past bij de wensen van de studenten werken we met 2 soorten groepen:

Open groep
Als studenten in een groep niet hetzelfde niveau Spaans hebben, kunnen ze lessen volgen met andere studenten. De cultuurlessen zullen echter wel alleen door de groep gevolgd worden. Deze groepsoort is alleen beschikbaar voor onze Intensieve cursussen Spaans (10, 20, 20+5 of 25+5 lessen per week).

Gesloten groep
Als studenten in een groep allemaal hetzelfde niveau Spaans hebben, kunnen ze samen lessen volgen in hetzelfde klaslokaal (maximaal 10-15 studenten per klas).
Neem contact op met ons hoofdkantoor voor meer informatie over hulp bij het maken van een schema, de cursusinhoud, mogelijke uitstapjes, huisvesting, prijsaanbiedingen, data en andere gerelateerde onderwerpen.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.