Algemene Intensieve cursussen
Populaire bestemmingen in Spanje

Intensieve cursussen Spaans in Spanje

Cursusmogelijkheden Lessen/week # weken
Intensieve & Superintensieve cursussen10, 10+5, 20, 20+5, 25+5, 30+5 Minstens 1 week
Cursus van Lange Duur2012+
Erasmus / Au pair Cursus202 of 4 weken
Reizen & Spaans leren10, 10+5, 20, 20+5, 25, 25+5, 30+5 Minstens 1 week

De Intensieve cursussen Spaans zijn onze specialiteiten: studenten zullen aan alle taalvaardigheden werken en alles over de Spaanse cultuur leren in de 5 extra lessen per week (+5). De Intensieve cursussen zijn toegankelijk voor alle 6 niveaus, waarbij ieder niveau in subniveaus verdeeld wordt en studenten in een geschikte groep worden onderverdeeld.

Tijdens onze Intensieve cursussen Spaans krijgen alle studenten persoonlijke aandacht van de docent. Iedere maandag kan met de cursus begonnen worden, maakt niet uit welk niveau de student heeft. Klassen bestaan uit maximaal 10 studenten en hebben een gemiddelde van 5 studenten. De cursus duurt één week of langer en is in vele Spaanse steden beschikbaar.

De cursus is onderverdeeld in grammatica en conversatie. Studenten zullen de basistaalvaardigheden (lezen, schrijven, spreken en luisteren) individueel bestuderen en oefenen. Tijdens de +5 cultuurlessen worden verschillende onderwerpen behandeld, zoals geschiedenis, kunst, bevolking, literatuur en film. Deze extra lessen helpen studenten om de Spaanse taal helemaal te gaan begrijpen en in de praktijk toe te passen.


Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.