Zon & zee in Spanje
Populaire bestemmingen in Spanje

Reizen & Leren - Zon & Zee Route

Pak je handdoek maar in en maak van je cursus Spaans een lekkere vakantie, waarbij je van stad naar stad gaat langs de Mediterrane kustlijn. Terwijl je Spaans leert, kun je lekker van het zonnetje genieten in vier unieke kuststeden: Marbella, Alicante, Valencia en Barcelona. Hoewel deze kuststeden allemaal heerlijk zonnige stranden hebben, verschillen ze qua cultuur, keuken, geschiedenis, uitzichten, festivals en sfeer. Dit is jouw kans om ze allemaal te ontdekken!

MARBELLA
Je eerste halte is de modestad Marbella, een stad die al jaren steevast door beroemdheden wordt bezocht in de vakanties. Oneindige, fraaie stranden en een oud stadsgedeelte dat goed bewaard is gebleven, steken af tegen moderne jachthavens, enorme jachten, chique merkwinkels, sterrenrestaurants, golfbanen en tennisclubs. Dankzij de toegang tot 26 km van de Costa del Sol trekt deze stad veel zon- en strandgenieters, vakantiegangers uit heel Europa, surfers, watersportbeoefenaars en beroemdheden.

ALICANTE
Vervolgens kom je in het kleine, maar levendige Alicante, een kustbestemming ingeklemd tussen de kabbelende golven van de mediterrane zee en de heuveltop van Santa Barbara Castle. Alicante, ook wel de "Stad van de Zon" genoemd, geniet het hele jaar door van een milde temperatuur en heeft vele stranden, waarvan de hoogtepunten het stedelijke Playa Postiguet en het over zeven kilometer verspreide Playa de San Juan zijn, die je met een korte busrit kunt bereiken. Je zult vast genieten van de prachtige zeepromenade, La Explanada de España, een geplaveide weg met palmbomen en gezellige cafés aan weerszijden.

VALENCIA
De derde stad van de Zon & Zee route is Valencia, de op twee na grootste stad in Spanje en de thuisbasis van de paella, de legendarische El Cid, de moderne Stad van Kunst & Wetenschap, een prachtige zeepromenade, het festival Las Fallas en teveel stranden om op te noemen. Binnen de stadsgrenzen vind je de stranden Las Arenas en La Malvarrosa en in het noorden en zuiden liggen ook meerdere stranden dichtbij - La Patacona, Port Saplaya, El Pinedo, El Saler, La Devesa, El Recatí en nog veel meer.

BARCELONA
Barcelona is de meest gevarieerde wereldstad van Spanje en een creatieve trendsetter voor andere steden. De twee miljoen inwoners van Barcelona genieten voortdurend van festivals, kunsttentoonstellingen, musea met internationale bekendheid, een verrukkelijke keuken, een spectaculair nachtleven, vrijelijke architectuur en de oneindige voordelen van de voordelige ligging aan de kust. Barcelona heeft zes stranden, uitstekende plekken om te zonnen, zwemmen, relaxen en even te ontsnappen aan de drukte van de binnenstad.

Reizen & Leren - Zon & Zee Route

StedenMarbella > Alicante > Valencia > Barcelona
CursusmogelijkhedenParttime intensief: 10 lessen / week
Intensief: 20 lessen / week
Super Intensief + Workshops: 25+5 lessen / week
Data & Cursusduur4 weken, je kunt iedere maandag beginnen!
Programmaprijs4 unieke Spaanse steden
4 weken je gekozen cursus Spaans
4 weken in een studentenhuisvesting
4 weken vol met uitstekende voorzieningen en leraren
----------------------------------------------
Al vanaf 960€!

Schrijf je vrijblijvend in voor een cursus

20 verschillende programma´s voor alle leeftijden, huisvesting en een uitstekende service.